Το φετινό καλοκαίρι, με νέα πρόσωπα και πολύ όρεξη για δουλειά, ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια στην Δόξα Ψίνθου, έτσι ώστε μέσω στοχευμένων κινήσεων και πρωτοβουλιών να αλλάξουν τα πράγματα στα δρώμενα του συλλόγου προς το καλύτερο σε όλους τους τομείς.

Μέσω προσωπικής εργασίας και στοχευμένων δραστηριοτήτων ενεργοποιήθηκαν παλαιά και νέα πρόσωπα έτσι ώστε η ομάδα, η οποία ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ, την φετινή χρονιά να βγει πιο δυνατή σε όλους τους τομείς. Σε συνεννόηση με τον ΔΟΠΑΡ και τον εκλεκτό πρόεδρο του κ. Στέφανο Κυριαζή ξεκίνησε μια συνεργασία υποστήριξης, η οποία περιλάμβανε την παροχή δομικών, ηλεκτρολογικών και υδραυλικών υλικών, τα οποία θα αποτελούσαν δυσβάσταχτο έξοδο για την ομάδα.

Με θυσίες και πολύ προσωπική εργασία από παίκτες, τον προπονητή και φίλαθλους της ομάδας άρχισε η αναμόρφωση των αποδυτηρίων, τα όποια όταν θα φτάσουν στην τελική τους μορφή δεν θα θυμίζουν τίποτα από τα παλιά, θέτοντας στέρεες βάσεις με καινούρια φιλοσοφία, διαφορετική κουλτούρα και τρόπο σκέψης για την νέα χρονιά. Η σχετική ανακοίνωση της Δόξας: «Με ομαδικό πνεύμα και με μοναδική επιθυμία να αγκαλιάσει το χωριό αυτήν προσπάθεια αλλά να νιώσει και περήφανο, εμείς θα είμαστε στο γήπεδο και θα δουλεύουμε όλοι μαζί. Κάθε βοήθεια σε αυτή την προσπάθεια είναι ευπρόσδεκτη για να προλάβουμε την μάχη με τον χρόνο και όχι μόνο. Ευχαριστούμε τον ΔΟΠΑΡ και τον πρόεδρο του κ. Κυριαζή Στέφανο αλλά και όσους εθελοντικά έχουν βοηθήσει μέχρι τώρα».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ