Αθλητικά

«Αναγνωρίστηκε» ο Πρωτέας Καλύμνου

Ο Πρωτέας Ναυταθλητικός Όμιλος Καλύμνου ανακοίνωσε ότι είναι ήδη ένα από αυτά τα σωματεία, που διαθέτοντας Ειδική Αθλητική Αναγνώριση στο άθλημα της κολύμβησης έχει κάνει την προεγγραφή του στην ειδική πλατφόρμα αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων, στην ιστοσελίδα της Γ.Γ. Αθλητισμού. Ο Πρωτέας Ν.Ο.Κ είναι ένα ζωντανό, οργανωμένο αθλητικό κύτταρο της περιοχής μας και του Αιγαίου. Συστηματικά και μεθοδικά κατακτά αυτά που μέχρι τώρα έμοιαζαν άπιαστα όνειρα, με σωστή διαχείριση των μοναδικών αθλητικών υποδομών της Καλύμνου, αξιοκρατική αντιμετώπιση και σεβασμό, έτσι ώστε να υπάρξει προοπτική και εξέλιξη για τα παιδιά, για τα αθλήματα του Υγρού Στίβου και για τον αθλητισμό στο νησί.

Η All for Blue στηρίζει τον Πρωτέα

Η All for Blue στηρίζει τον Πρωτέα Ναυταθλητικό Όμιλο Καλύμνου και τις προσπάθειες καθαρισμού των βυθών της Καλύμνου.

Η ιδρύτρια του οργανισμού κ. Κατερίνα Τοπούζογλου είχε επισκεφθεί το νησί της Καλύμνου 2 φορές το 2018 κ το 2019 με την δράση Keep Aegean Blue που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου και τον κ.Χατζημάρκο και σκοπό είχε την διεξαγωγή σεμιναρίων σχετικά με την προστασία της θαλάσσιας ζωής και την διεξαγωγή υποβρύχιων και παράκτιων καθαρισμών. Η κ. Τοπούζογλου παρακολουθούσε τις δράσεις του Πρωτέα και του προπονητή του Μιχάλη Γλυνάτση και τον Νοέμβρη του 2019 όρισε ως πρεσβευτές του οργανισμού της τον Πρωτέα Ναυταθλητικό Όμιλο Καλύμνου και τον Μιχάλη Γλυνάτση.

Ως επιβράβευση των δράσεων και της επιμονής όλων των παιδιών για τους υποβρύχιους και παράκτιους καθαρισμούς που λαμβάνουν χώρα τους 2 τελευταίους μήνες στην Κάλυμνο, η κ. Τοπούζογλου αποφάσισε να στείλει 4 τσουβάλια πολλαπλών χρήσεων, 8 ζευγάρια γάντια, και 26 αλουμινένια καλαμάκια πολλαπλών χρήσεων. Ο οργανισμός All for blue είναι ο πρώτος οργανισμός που εισήγαγε αυτά τα καλαμάκια στην Ελληνική αγορά και αποκλειστικός σκοπός είναι η μείωση της χρήσης των πλαστικών καλαμακιών μιας χρήσης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου