ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Κω 3 αλλοδαποί

news room 1 λεπτό ανάγνωση
αεροδρόμιο Κω

Συνελήφθησαν χθες (02 Μαΐου 2021) στο αεροδρόμιο της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, τρεις αλλοδαποί από τους οποίους δύο άνδρες και μια γυναίκα, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι συνοδεύοντας τρία ανήλικα παιδιά τους μετέβησαν στον διεθνή Αερολιμένα Κω και κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό τη Γερμανία.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.