Ο «κάπτεν» του Διαγόρα, Στάθης Προβατίδης, αποτέλεσε έναν από τους στυλοβάτες της πολύ καλής πορείας του «γηραιού» στον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ( ο σύλλογος τερμάτισε στην 3η θέση).
Ένα από τα παράσημα του συλλόγου στην αγωνιστική περίοδο 2017-2018 που ολοκληρώθηκε το σαββατοκύριακο, είναι ότι ο Διαγόρας είχε την καλύτερη άμυνα σε όλους τους ομίλους της Γ’ Εθνικής, με τον έμπειρο οπισθοφύλακα να αποτελεί τον καθοδηγητή της.
Ο Στάθης Προβατίδης μίλησε σε γνωστή αθλητική ιστοσελίδα της Αθήνας, μεταφέροντας τα συμπεράσματά του από την φετινή σεζόν, δηλώνοντας:
«Στόχος μας αποτελούσε να ξεκινήσουμε και να θέσουμε την γρήγορη παραμονή ως βασική προτεραιότητα. Το πετύχαμε αυτό σχετικά γρήγορα αν και πιστεύω ότι οι στόχοι του Διαγόρα σε αυτή την κατηγορία πρέπει να είναι υψηλότεροι. Άλλωστε το γεγονός ότι υπάρχει μία διοίκηση που σου παρέχει τα πάντα, σίγουρα πρέπει να σε κάνει να θέτεις υψηλότερους στόχους.
Ο πρόεδρος είναι πάντα δίπλα μας και μας βοηθάει κι αυτό είναι σημαντικό στις μέρες μας, εφόσον ξέρεις ότι η ομάδα που δουλεύεις, διοικητικά έχει μια σταθερότητα».
Σχολιάζοντας ότι ο Διαγόρας είχε την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, είπε: «Είναι τιμητικό διότι δουλέψαμε σωστά όλοι. Σε μία ομάδα όμως άμυνα κάνει από την επίθεση , οπότε σε αυτό το στατιστικό έπαιξαν όλοι οι ποδοσφαιριστές ρόλο και όχι μόνο τα πρόσωπα που αγωνιζόμαστε στην αμυντική γραμμή».
Σε ερώτηση αν επιθυμεί να παραμείνει στον Διαγόρα, απάντησε: «Είναι πολύ νωρίς για να σας απαντήσω κάτι τέτοιο. Ο Διαγόρας αποτελεί κάτι ξεχωριστό για εμένα και έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Παίζουν πολλά ρόλο αφού η οικογένειά μου μένει στην Αθήνα και είναι τα πράγματα λίγο δύσκολα. Θα δούμε όμως»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ