ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aστυνομικές Ειδήσεις

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Την 31-03-2018 το με­ση­μέ­ρι συ­νε­λή­φθη­σαν στη Ρόδο από αστυ­νο­μι­κούς της ομά­δας ΔΙ.ΑΣ., δύο ημε­δα­πές ηλι­κί­ας 30 και 36 ετών γιατί αφαί­ρε­σαν εν­δύ­μα­τα από εμπο­ρι­κό κα­τά­στη­μα. Τα αφαι­ρε­θέ­ντα εν­δύ­μα­τα κα­τα­σχέ­θη­καν και απο­δό­θη­καν.

-Την ίδια ημέρα το από­γευ­μα συ­νε­λή­φθη στην Ια­λυ­σό, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Ια­λυ­σού, ένας 25χρο­νος Πα­κι­στα­νός ο οποί­ος στο πλαί­σιο αστυ­νο­μι­κού ελέγ­χου επέ­δει­ξε πλα­στό δελ­τίο αι­τή­σα­ντος ασύ­λου.

-Το βράδυ του Σαβ­βά­του συ­νε­λή­φθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυ­νο­μι­κούς της ομά­δας ΔΙ.ΑΣ., ένας 35χρο­νος ημε­δα­πός στην κα­το­χή του οποί­ου βρέ­θη­καν και κα­τα­σχέ­θη­καν 54 ναρ­κω­τι­κά δι­σκία.

-Την 1η Απρι­λί­ου 2018 εξι­χνιά­στη­κε από την Υπο­διεύ­θυν­ση Ασφα­λεί­ας Ρόδου κλοπή και σχη­μα­τί­στη­κε δι­κο­γρα­φία σε βάρος δύο ημε­δα­πών ηλι­κί­ας 16 και 23 ετών, ενός 16χρο­νου Γερ­μα­νού κι ενός 17χρο­νου Βούλ­γα­ρου, οι οποί­οι στο χρο­νι­κό διά­στη­μα 10/13-03-2018 πα­ρα­βί­α­σαν κυ­λι­κείο σχο­λι­κού συ­γκρο­τή­μα­τος στη Ρόδο και αφαί­ρε­σαν τρό­φι­μα, ανα­ψυ­κτι­κά και χρή­μα­τα.

-Την 1η Απρι­λί­ου 2018 το από­γευ­μα συ­νε­λή­φθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Τρο­χαί­ας Ρόδου, ένας 60χρο­νος ημε­δα­πός ο οποί­ος οδη­γού­σε δί­κυ­κλο υπό την επή­ρεια μέθης.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.