Ειδήσεις

Έρευνα για έλλειμμα 200.000 ευρώ από στρατιωτική μονάδα της Κω

Την ανακάλυψη χρηματικού ελλείμματος στο Κεντρικό Ταμείο Στρατού (ΚΤΣ) της 80ης Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (80 ΑΔΤΕ) που εδρεύει στη νήσο Κω ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση τύπου, «την Τετάρτη 02 Απριλίου 2014 στην Περιοχή Ευθύνης της 80 ΑΔΤΕ στη νήσο Κω, ύστερα από έλεγχο στο Κεντρικό Ταμείο διαπιστώθηκε χρηματικό έλλειμμα. Για το συμβάν διενεργείται έρευνα από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, ενώ παράλληλα διεξάγεται σε επίπεδο ΓΕΣ, επισταμένη διοικητική έρευνα για την απόδοση πειθαρχικών ευθυνών».

Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν, ότι το έλλειμμα που ανέρχεται σε περίπου 200.000 ευρώ, διαπίστωσε ο ίδιος ο ταμίας του σχηματισμού αμέσως μετά την επιστροφή του από ολιγοήμερη άδεια. Με βάση τις ίδιες πηγές η έρευνα εστιάζεται σε συγκεκριμένο στρατιωτικό, αλλά είναι αυτονόητο ότι τα ακριβή περιστατικά θα διαπιστωθούν και περιγραφούν μετά την ολοκλήρωση των ερευνών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου