Ειδήσεις

O Μιχάλης Πιλάτος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του με τον Στράτο Καρίκη

Με χαρά και αίσθημα ευθύνης ανταποκρίνομαι στο προσκλητήριο του Στρατου Καρικη στην μεγάλη κοινή προσπάθεια για να απαλλάξουμε τον Δήμο Ροδου από τα πρόσωπα του χθες, από τις χρεοκοπημένες και παλαιοκομματικές νοοτροπίες, από τις “κλίκες” που θεωρούν την Ροδο ιδιοκτησία τους, από εκείνους που οδήγησαν τον πόλη και τον ευρύτερο καλλικρατικό Δήμο στην υπανάπτυξη, την μιζέρια, την ανεργία, την αφάνεια, το τέλμα.
Συμμετέχω ενεργά και με όλες μου τις δυνάμεις στον μοναδικό Πατριωτικό, και Ανεξάρτητο συνδυασμό για τον Δήμο Ροδου, των ΡΟΔΙΙΩΝ ΟΡΑΜΑ για να αλλάξουμε σελίδα, για να αναγεννηθεί η πόλη και τα χωριά μας.
Στην μεγάλη συμπαράταξη των νέων ανθρώπων με ήθος, αρχές, αξίες, γνώσεις και αποφασιστικότητα που ενώνουν τις δυνάμεις τους με μοναδικό σκοπό να γυρίσει σελίδα Της Ροδου, να γίνει πραγματική πρωτεύουσα της ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, να κατακτήσει την θέση που επιβάλλει η ιστορία και τα φυσικά, αναπτυξιακά και πολιτιστικά Της πλεονεκτήματα.
Καλώ όλους τους φίλους, συναγωνιστές και συμπατριώτες μου να γίνουν συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες σε αυτόν τον αγώνα.
Για τις εθνικές αξίες, την Πόλη μας, τα παιδιά μας.
ΠΙΛΑΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ροδου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου