ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League 2: Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια και τώρα… play off και play out

Δημήτρης Στούμπης 2 λεπτά ανάγνωση
Διαγόρας

• Στις 23 Φεβρουα­ρίου θα ξεκι­νή­σουν τα μίνι πρω­τα­θλή­ματα

 

Μέσα στο σαβ­βα­το­κύ­ριακο διε­ξή­χθη­σαν όλα τα παι­χνί­δια της 18ης αγω­νι­στι­κής της  Super League 2 και στους δυο ομίλους, ολο­κλη­ρώ­νο­ντας την κανο­νική διάρ­κεια του πρω­τα­θλή­μα­τος.

Πλέον το βλέμμα όλων στρέ­φε­ται στα play off και στα play out που θα κρίνουν ποιες ομάδες θα προ­βι­βα­στούν αλλά και θα υπο­βι­βα­στούν.

Στον Α’ Όμιλο (Βόρειο) ο Δια­γό­ρας μετά από την «λευκή» ισο­πα­λία στο εκτός έδρας παι­χνίδι με τον Α.Ο. Καβάλας, τερ­μά­τισε στην 8η θέση του πίνακα και θα συμ­με­τά­σχει στα play out με στόχο της παρα­μονή του.

Στα play off θα συμ­με­τά­σχουν η Α.Ε. Λάρισας, ο Ηρακλής, ο ΠΑΣ Γιάν­νινα, ο Μακε­δο­νι­κός και ο Καμπα­νια­κός, ενώ στα play out, εκτός από τον Διαγόρα όπως προ­α­να­φέρ­θηκε, θα αγω­νι­στούν, η Νίκη Βόλου, ο ΠΑΟΚ Β’, ο Α.Ο. Καβάλας και ο Εθνικός Νέου Κερα­μι­δίου.

Οι ομάδες των δυο μίνι πρω­τα­θλη­μά­των θα συμ­με­τά­σχουν σε αυτά με τους βαθμούς που συγκέ­ντρω­σαν στην κανο­νική περίοδο διαι­ρε­μέ­νους κατά το ήμισυ και όλοι θα παίξουν με όλους εντός και εκτός έδρας.

Όποιος τερ­μα­τί­σει πρώτος στα play off προ­βι­βά­ζε­ται, ενώ οι ομάδες που θα βρεθούν στις δύο τελευ­ταίες θέσεις των play out υπο­βι­βά­ζο­νται.

Αξίζει να σημειώ­σουμε ότι σύμφωνα με την προ­κή­ρυξη οι Β’ ομάδες ναι μεν πέφτουν αλλά την επόμενη περίοδο θα αντι­κα­τα­στα­θούν από άλλες, άρα αν κάποια εξ’ αυτών τερ­μα­τί­σει στο 9-10, αυτό­ματα θα πέσει και ο 8ος , ενώ αν για παρά­δειγμα στον Β’ Όμιλο (Νότιο) βρεθούν στις δύο τελευ­ταίες θέσεις οι Β’ ομάδες τότε θα υπο­βι­βα­στούν τόσο ο 7ος  όσο και ο 8ος .

Με τα τωρινά δεδο­μένα, τα play off και τα play out θα αρχί­σουν στις 23 Φεβρουα­ρίου  και οι 10 αγω­νι­στι­κές θα ολο­κλη­ρω­θούν την πρώτη εβδο­μάδα του Μαΐου.

Σύμφωνα με τις πλη­ρο­φο­ρίες που έχουν διαρ­ρεύ­σει, άμεσα θα γίνει συνε­δρί­αση του διοι­κη­τικό συμ­βού­λιο της διορ­γα­νώ­τριας αρχής, προ­κει­μέ­νου να επι­κυ­ρω­θούν οι βαθ­μο­λο­γίες και να γίνει η κλήρωση για τα μίνι πρω­τα­θλή­ματα.

Ανα­λυ­τικά η τελική βαθ­μο­λο­γία του Α’ Ομίλου (Βόρειου):

Α.Ε. Λάρισας     48

Ηρακλής              36

ΠΑΣ Γιάν­νινα     31

Μακε­δο­νι­κός    27

Καμπα­νια­κός    26

Νίκη Βόλου        21

ΠΑΟΚ Β’               20

Δια­γό­ρας            16

Α.Ο. Καβάλας   12

Εθνικός Νέου Κερα­μι­δίου           8

Η βαθ­μο­λο­γία των play off:

Α.Ε. Λάρισας     24

Ηρακλής              18

ΠΑΣ Γιάν­νινα     16

Μακε­δο­νι­κός    14

Καμπα­νια­κος    13

Η βαθ­μο­λο­γία των play out:

Νίκη Βόλου        11

ΠΑΟΚ Β’               10

Δια­γό­ρας            8

Α.Ο. Καβάλας   6

Εθνικός Νέου Κερα­μι­δίου 4

Το καλε­ντάρι των play off και των play out

1η  αγω­νι­στική: Κυριακή: 23 Φεβρουα­ρίου

2η  αγω­νι­στική: Κυριακή 2 Μαρτίου

3η  αγω­νι­στική: Κυριακή 9 Μαρτίου

4η  αγω­νι­στική: Κυριακή 16 Μαρτίου

5η  αγω­νι­στική: Κυριακή: 23 Μαρτίου

6η  αγω­νι­στική: Κυριακή: 30 Μαρτίου

7η  αγω­νι­στική: Κυριακή 6 Απρι­λίου

8η  αγω­νι­στική: Κυριακή 13 Απρι­λίου

9η  αγω­νι­στική: Κυριακή 27 Απρι­λίου

10η  αγω­νι­στική: Κυριακή 4 Μαΐου

Τα απο­τε­λέ­σματα της 18ης αγω­νι­στι­κής

Α.Ο. Καβάλας- Δια­γό­ρας: 0-0

ΠΑΣ Γιάννινα- Α.Ε. Λάρισας: 1-1

Ηρακλής- Καμπα­νια­κός: 5-0

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου- ΠΑΟΚ Β’: 2-3

Μακεδονικός- Νίκη Βόλου: 0-0

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.