Πρόθεση των ανθρώπων του Κλεάνθη, έχοντας και σύμφωνη γνώμη του προπονητή Ανδρέα Σταύρου είναι η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Η διοίκηση των «ροσονέρι», σε συνεργασία με τον Κύπριο τεχνικό, έχουν ξεκινήσει εδώ και ημέρες να εξετάζει την αγορά αναζητώντας τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές για να κινήσει τις διαδικασίες τις απόκτησής τους.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις αθλητών, ωστόσο, θα συνεχίσουν το ψάξιμο, αφού θέλουν χωρίς βιασύνη να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επιθυμία των «ροσονέρι» είναι να γίνουν τρεις μετεγγραφές, με την μία σίγουρα να αφορά ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, αφού εκεί έχει διαπιστωθεί κενό .
Όπως όλα δείχνουν, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο μέχρι το τέλος της εβδομάδας να υπάρχουν εξελίξεις, τουλάχιστον σε μία περίπτωση μετεγγραφής ποδοσφαιριστή.
Τώρα όσον αφορά στα αγωνιστικά, χθες οι αθλητές του Κλεάνθη επέστρεψαν στις προπονήσεις τους, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία για το εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΡΑ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στις τάξεις των «ροσονέρι», με τον Ανδρέα Σταύρου να επικεντρώνεται σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και σε αγωνιστικ’ά παιχνίδια με την μπάλα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ