Μετά από τους Θεόδωρο και Μιχάλη Λυριστή, Νίκο Μπάρτζο και Σταύρο Γιαννακόπουλο ακόμα ένας αθλητής του Ηρακλή Μαριτσών αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο. Ο λόγος για τον έμπειρο γκολκίπερ Άγγελο Χειμωνέττο.
Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας είχε ενταχθεί τις τάξεις του Ηρακλή το καλοκαίρι, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν ότι στην περίπτωση που ο αθλητής δεχόταν πρόταση στην χειμερινή μετεγγραφική περίοδο από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, θα αποδεσμευόταν για να συνεχίσει εκεί την σταδιοδρομία του.
Ο ΓΑΣ Ιάλυσος μετά από το διαζύγιο με τον Νίκο Γιδόπουλο, προσέγγισε τον Ηρακλή Μαριτσών και τον έμπειρο γκολκίπερ, εκφράζοντας το ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του, με την πρόταση των «τοξοβόλων» να γίνεται αποδεκτή, με τον Χειμωνέττο να επιστρέφει στο «Οικονομίδειο».
Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» φουλάρουν για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Όπως είχε αποκαλύψει η «δσπορ», οι Μαριτσενοί έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του Σταμάτη Αμπελά που αγωνίζεται στον Άγιο Ισίδωρο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση του Ηρακλή συμφώνησε προφορικά με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο Ηρακλής βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση και του Γιώργου Ανδρεόπουλου. Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον σύλλογο των Μαριτσών, συμμετέχει στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα και άμεσα θα επιστρέψει στις τάξεις της ομάδας, προκειμένου ο Μιχάλης Πολιάς να έχει ακόμα μία λύση στο χώρο της μεσαίας γραμμής ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ