Πυροδοτήθηκε η μετεγγραφική βόμβα από τον Εθνικό Αρχίπολης, καθώς ο σύλλογος απέκτησε τον Θεόδωρο Λυριστή.
Όπως είχε γράψει η «δσπορ», οι Αρχιπολενοί είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του έμπειρου επιθετικού ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας.
Η διοίκηση είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Λυριστή τις προηγούμενες ημέρες και περίμενε την αποδέσμευσή του από τον Ηρακλή Μαριτσών για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.
Ο ποδοσφαιριστής έμεινε και τυπικά ελεύθερος από τους Μαριστενούς και άμεσα οι άνθρωποι του Εθνικού διευθέτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες, με τον Θεόδωρο Λυριστή να τίθεται και επίσημα στην διάθεση του προπονητή Βαγγέλη Πάσχου.
Πάντως, όπως όλα δείχνουν ο έμπειρος επιθετικός δεν θα είναι η τελευταία προσθήκη στις τάξεις των Αρχιπολενών. Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον αμυντικό μέσο Γιάννη Τσοπάνογλου από την Δόξα Ψίνθου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή.
Με την απόκτηση των Λυριστή και Τσοπάνογλου, αλλά και τις μετεγγραφές των Μπάρτζου, Μπόσινα, Δεληγιαννάκη, Κουτσουμπάρη και Τζεμανάκη που προηγήθηκαν, ο Εθνικός βάζει πλώρη για την διεκδίκηση της ανόδου στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ