Στις προπονήσεις τους επέστρεψαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Φοίβου, μετά από το διήμερο ρεπό τους, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, με αντίπαλο τον Διαγόρα Βατίου.
Η προπόνηση διεξήχθη στο γήπεδο Κρεμαστής, με τον Σάββα Ορφανίδη να ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του να ξεχάσουν τις γιορτές και να συγκεντρωθούν στον προσεχή τους αντίπαλο έτσι ώστε να ξεκινήσουν νικηφόρα το 2018 για να διατηρηθούν στην κορυφή, με τον πρόγραμμα νε περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης.
Πάντως, ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους, αφού εκτός από τους τραυματίες Σωκράτη Ορφανίδη, Παντελή Μπιλιά και Κώστα Καλημέρη, δεν υπολογίζει και στις υπηρεσίες του στρατευμένου Μιχάλη Μόσχου, ενώ αμφίβολος είναι ο Φανούρης Γκινής.
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν θα ξεκαθαριστεί αν ο Σάββας Ορφανίδης θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.
Όλοι οι υπόλοιποι αθλητές είναι ετοιμοπόλεμοι, προκειμένου ο έμπειρος τεχνικός να τους προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται.
Τώρα όσον αφορά στα μετεγγραφικά των Κρεμαστενών, οι Κρεμαστενοί σε συνεργασία με τον Σάββα Ορφανίδη, εξετάζουν με διακριτικότητα την αγορά, αναζητώντας ποδοσφαιριστές με τα κατάλληλα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους, έτσι ώστε μόλις τους εντοπίσουν να κινήσουν τις διαδικασίες για την απόκτησή τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ