ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ταξί Ρόδου: Απεργία από Δευτέρα έως Πέμπτη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Ταξί Ρόδος

Η Πανελ­λή­νια Ομο­σπον­δία Ταξί (ΠΟΕΙΑΤΑ) απο­φά­σισε σήμερα δύο επα­να­λαμ­βα­νό­με­νες 48ωρες πανελ­λα­δι­κές απερ­για­κές κινη­το­ποι­ή­σεις ξεκι­νώ­ντας από την Δευτέρα, 3 Δεκεμ­βρίου, στις 5 το πρωί.

Χωρίς ταξί θα μείνει από τη Δευτέρα και για τέσ­σε­ρις μέρες και η Ρόδος, καθώς οι ιδιο­κτή­τες θα συμ­με­τά­σχουν στην απερ­γιακή κινη­το­ποί­ηση της ΠΟΕΙΑΤΑ για το φορο­λο­γικό νομο­σχέ­διο.

Η Πανελ­λή­νια Ομο­σπον­δία Ταξί (ΠΟΕΙΑΤΑ) απο­φά­σισε σήμερα δύο επα­να­λαμ­βα­νό­με­νες 48ωρες πανελ­λα­δι­κές απερ­για­κές κινη­το­ποι­ή­σεις ξεκι­νώ­ντας από την Δευτέρα, 3 Δεκεμ­βρίου, στις 5 το πρωί.

Το Σωμα­τείο Ιδιο­κτη­τών Ταξί Ρόδου ενη­μέ­ρωσε δια του προ­έ­δρου του κ. Θ. Καστα­νίδη οι 48ωρες επα­να­λαμ­βα­νό­με­νες απερ­για­κές κινη­το­ποι­ή­σεις ξεκι­νούν από τη Δευτέρα 04/12/2023 και από ώρα 05:00 έως και τα ξημε­ρώ­ματα της Παρα­σκευής 05:00 π.μ.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.