Αθλητικά

ΕΟΠ: Στις 17 Νοεμβρίου η τακτική γενική συνέλευση

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της, η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, αποφάσισε η τακτική γενική συνέλευση να διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου.
Αναλυτικά στην σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση, αναφέρονται τα εξής:
«Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ), κατά τη συνεδρίασή του στις 29.9.2021, αποφάσισε, σύμφωνα με τις διατάξεις των ν. 2725/1999 και 4726/2020, όπως τροποποιηθέντες ισχύουν, της εν γένει αθλητικής νομοθεσίας και του καταστατικού της ΕΟΠ, τη σύγκληση τακτικής γενικής συνέλευσης της ΕΟΠ, στην οποία καλούνται να συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι των σωματείων-μελών της ΕΟΠ, την Τετάρτη 17.11.2021 και ώρα 14:00 με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Εκλογή προεδρείου γενικής συνέλευσης
2. Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων της Ε.Ο.Π. χρήσης 2022
3. Τροποποίηση καταστατικού Ε.Ο.Π.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει η απαιτούμενη απαρτία, σύμφωνα με το καταστατικό της Ε.Ο.Π., η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα, Τετάρτη 17.11.2021 και ώρα 17:00 με ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης. Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μέσω της σύγχρονης ψηφιακής πλατφόρμας ‘’zoom’’».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου