Αθλητικά

Νίκος Νικολής: «Τηρούμε τις δεσμεύσεις μας για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων»

Με αφορμή την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Καλυμνίων για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα και του ταρτάν στο δημοτικό στάδιο Καλύμνου, ο εντεταλμένος περιφερειακό σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Νικολής, ανήρτησε τα ακόλουθα, στο προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης:
«Ένα ακόμα έργο αθλητικών εγκαταστάσεων, το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αυτή τη φορά στην Κάλυμνο!
Πρόκειται για την ανακαίνιση του δημοτικού σταδίου Καλύμνου, στον οικισμό της Χώρας, η οποία περιλαμβάνει την ανακατασκευή του χλοοτάπητα και του ταρτάν, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής και ομαλή λειτουργία του γηπέδου.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 455.000,00€.
Το έργο θα υλοποιηθεί από τον Δήμο Καλύμνου μέσω προγραμματικής σύμβασης, της οποίας η διάρκεια είναι ένα (1) έτος από την ημερομηνία υπογραφής της.
Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τηρούμε τις δεσμεύσεις μας, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον και τη μέριμνά μας για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, έτσι ώστε να γίνουν περισσότερο ασφαλείς και φιλικές προς τους μικρούς και μεγάλους χρήστες τους.
Περήφανος που ανήκω σε αυτή την περιφερειακή αρχή με μπροστάρη τον Γιώργο Χατζημάρκο.
Συνεχίζουμε #μπροστά γιατί νοιαζόμαστε».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου