ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στο σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ρόδου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΣΧΟΛΕΙΟ

Μέχρι τις 30 Σεπτεμ­βρίου έχουν τη δυνα­τό­τητα όσοι επι­θυ­μούν να εγγρα­φούν στο Σχολείο Δεύ­τε­ρης Ευκαι­ρίας Ρόδου .Το σχολείο είναι δημόσιο Γυμνά­σιο με και­νο­τόμο πρό­γραμμα εκπαί­δευ­σης ενη­λί­κων.

Η φοίτηση διαρκεί δύο σχο­λι­κές περιό­δους και προ­σφέ­ρε­ται ισό­τι­μος τίτλος με το απο­λυ­τή­ριο Γυμνα­σίου.

Ανα­λυ­τι­κό­τερα:

Το Σχολείο Δεύ­τε­ρης Ευκαι­ρίας,

είναι Δημόσιο Σχολείο που παρέχει σε πολίτες 18 ετών και άνω, που δεν ολο­κλή­ρω­σαν την εννιά­χρονη υπο­χρε­ω­τική εκπαί­δευση τους,  να απο­κτή­σουν απο­λυ­τή­ριο τίτλο ισότιμο προς το απο­λυ­τή­ριο του Γυμνα­σίου με διάρ­κεια σπουδών μόνο 2 έτη με δια­μορ­φω­μένο ευέ­λι­κτο πρό­γραμμα μάθησης.

Με την απο­φοί­τηση δίνεται η δυνα­τό­τητα συνέ­χι­σης των σπουδών σε Εσπε­ρινό Λύκειο ενώ πολλοί από τους απο­φοί­τους συνέ­χι­σαν τις σπουδές τους και φοιτούν ακόμη και σε Πανε­πι­στη­μιακά ιδρύ­ματα.

Πλη­ρο­φο­ρίες και εγγρα­φές έως 30 Σεπτεμ­βρίου:

Στο ΣΔΕ Ρόδου τηλ. 2241023585 καθη­με­ρινά 5 – 8 μμ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.