Την Νίσυρο επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος Γεώργιος . Την Κυριακή 30-8-2015 στο Δημαρχιακό Μέγαρο είχε τρίωρη συνάντηση με τον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για θέματα που αφορούν τα έργα σε εξέλιξη και τα νέα έργα του Δήμου.

Έγινε αναφορά στο έργο αντιστήριξης του οξού της Μονής της Παναγίας Σπηλιανής το οποίο έχει σταματήσει και υποσχέθηκε ότι το έργο θα γίνει με τις σωστές προδιαγραφές. Επίσης έγινε συζήτηση για το έργο των ΧΥΤΑ που και αυτό είναι σταματημένο και μετά το πέρας της σύσκεψης επισκέφθηκε το χώρο του έργου και το χώρο του ΧΑΔΑ.

Μεγάλη συζήτηση έγινε για την ύδρευση – αποχέτευση και την έλλειψη υποδομών. Ο Περιφερειάρχης υποσχέθηκε ότι θα συμβάλλει τα μέγιστα στην εγκατάσταση μονάδας βιολογικού καθαρισμού που είναι απαραίτητη για την Νίσυρο.

Η συζήτηση έκλεισε με το θέμα της ενίσχυσης του αθλητικού συλλόγου «Πολυβώτη» και την επιδιόρθωση του γηπέδου. Ο Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι θα διατεθούν 150.000 ευρώ για την δημιουργία κερκίδων, ιατρείου και αλλαγή καουτσούκ.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ