- Ο Άρης ενίσχυσε τη θέση του ενόψει του επόμενου πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας Blue Star Ferries με νέες μετεγγραφές.
- Η ομάδα απέκτησε τον έμπειρο αμυντικό Αντώνη Καραγεώργη από τον Απόλλωνα Καλυθιών της Γ' Εθνικής.
- Ο προπονητής Νίκος Ορφανίδης είναι ικανοποιημένος με τις προσθήκες στην ομάδα.
- Η διοίκηση συνεχίζει να εργάζεται για την απόκτηση περισσότερων ποιοτικών παικτών.
Τη θέση του ενόψει του επόμενου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, στο οποίο έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει, ενίσχυσε περαιτέρω ο Άρης.
Οι “κιτρινόμαυροι” του Αρχαγγέλου ολοκλήρωσαν άλλη μία πρώτης γραμμής μετεγγραφική κίνηση, κάνοντας δικό τους τον πολύπειρο αμυντικό Αντώνη Καραγεώργη, μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Καλυθιών της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Ο προπονητής Νίκος Ορφανίδης έχει κάθε λόγο να χαμογελάει, την ίδια στιγμή που η διοίκηση του συλλόγου συνεχίζει να εργάζεται προκειμένου να προσθέσει στη “φαρέτρα” του ακόμα περισσότερες ποιοτικές επιλογές.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε



.gif)













