Τοπικές Ειδήσεις

Μίκα Ιατρίδη: «Υλοποιήθηκε η πρόταση μου για τη δημιουργία τομέα ναυτιλιακών επαγγελμάτων στο ΕΠΑΛ Σύμης».

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων υλοποίησε την πρόταση της Μίκας Ιατρίδη για τη δημιουργία τομέα ναυτιλιακών επαγγελμάτων στο ΕΠΑΛ Σύμης, που είχε καταθέσει με ερώτησή της στη Βουλή το Νοέμβριο του 2020.

Η ερώτηση είχε κατατεθεί ύστερα από την ενημέρωση από το Δήμο Σύμης και στη βάση αντίστοιχης πρότασης του και, πλέον, παρέχεται για τους μαθητές η δυνατότητα εγγραφής για την ειδικότητα «Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού».

Ύστερα από την εξέλιξη αυτή, η βουλευτής Δωδεκανήσου και αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., σημείωσε τα εξής:

«Ευχαριστώ τόσο την Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, όσο και την Υφυπουργό Παιδείας, Ζέττα Μακρή για τη δημιουργία τομέα ναυτιλιακών επαγγελμάτων στο ΕΠΑΛ Σύμης.

Η Κυβέρνηση βρίσκεται δίπλα στα νησιά μας, με πράξεις και όχι λόγια. Με τον απαραίτητο συντονισμό και συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα νησιά μας ξεδιπλώνουν τις δυνατότητες τους και τα παιδιά μας, το μέλλον μας, μπορούν και έχουν περισσότερες επιλογές για την επαγγελματική αποκατάστασή τους».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου