Τοπικές Ειδήσεις

Όλοι στη συγκέντρωση των ξενοδοχοϋπαλλήλων την Παρασκευή 3 Ιουλίου”

Η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων στα ξενοδοχεία και τον Επισιτισμό καλεί όλους τους εργαζόμενους στον τουρισμό, στη συγκέντρωση των ξενοδοχοϋπαλλήλων την Παρασκευή 3 Ιουλίου, στις 7.00μμ έξω από την Περιφέρεια.

Η κοροϊδία έχει φτάσει στο απροχώρητο. Την καινούρια πρόκληση της κυβέρνησης, να μεταθέσει την πληρωμή ακόμα και για αυτά τα ξεροκόμματα που δίνει στους εργαζομένους του τουρισμού για τον Αύγουστο, πρέπει να την απαντήσουμε βγαίνοντας όλοι στο δρόμο.

Να διασφαλιστεί τώρα το εισόδημα όλων των εργαζομένων στον τουρισμό, να ενταχθούν όλοι στο μηχανισμό στήριξης χωρίς αστερίσκους και προϋποθέσεις ως το τέλος Οκτώβρη με βάση τον κλαδικό τους μισθό.

Στη συνέχεια ένταξη στο επίδομα ανεργίας, ύψους 600 ευρώ, χωρίς καμία προϋπόθεση και για όσο διάστημα διαρκεί η ανεργία τους.

Απαλλαγή από τα δημοτικά και κάθε είδους άλλα τέλη, αναστολή πληρωμής και απαγόρευση διακοπής σε ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, ίντερνετ, για όσο διάστημα διαρκεί η κρίση.

Απαλλαγή από φόρους, ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης και πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης.

Πάγωμα δανείων και απαγόρευση πλειστηριασμών για τα λαϊκά νοικοκυριά.

Εμείς πληρώσαμε πολλά, τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσουν το κράτος και οι μεγαλοεργοδότες.

Να μη λείψει κανείς από τη συγκέντρωση.

Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων στα Ξενοδοχεία και τον Επισιτισμό

Ρόδος, 2 Ιουλίου 2020

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου