Ειδήσεις

Χ. Κόκκινος: Ο κ. Μαχαιρίδης διαφημίζει το έργο μου!

Από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου με την παράταξη του κ. Γ. Χατζημάρκου, κ. Χ. Κόκκινο, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Έφτασε στα χέρια μου το πολυτελές προεκλογικό φυλλάδιο του κ.Μαχαιρίδη και του συνδυασμού του. Με έκπληξη και εύλογη απορία που αυτομάτως μου «γεννήθηκε», παρατήρησα ότι γίνεται αναφορά σε περιόδους που ο κ. Μαχαιρίδης δεν ήταν Γενικός Γραμματέας στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, διότι αναφέρεται σε έργα και δράσεις ……. «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 2001 – 2014» (βλ. συνημμένο αρχείο)

Δεν γνωρίζω αν είναι ανθρώπινο λάθος αλλά υποψιάζομαι ότι γίνεται προσπάθεια οικειοποίησης έργων που δεν ανήκουν στην απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή. Αντιλαμβάνομαι τον πανικό εν όψει της επερχόμενης ήττας που τους οδηγεί να βρίσκονται σε κατάσταση «τρικυμίας εν κρανίω», όμως να επισημάνω ότι τα λανθασμένα στοιχεία που παρουσιάζουν φέρουν παραπληροφόρηση και για τους γνωρίζοντες την πραγματικότητα προκαλούν γέλιο.

Από το 2004 έως το 2009, είχα την τιμή να είμαι Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και να συνεργαστώ με όλους τους φορείς αυτοδιοίκησης για το καλό του τόπου. Δεν επιχείρησα να μονοπωλήσω καμία συλλογική προσπάθεια και να αναδείξω προσωπικές μου επιτυχίες.
Λυπάμαι, που σε αυτή την προεκλογική περίοδο, κάποιοι ξέχασαν τα πάντα, μεταξύ αυτών και τους κανόνες του πολιτικού πολιτισμού.

Στην απελπισμένη τους προσπάθεια να κρατηθούν στην εξουσία που χάνουν, κάνουν συνεχώς λάθη. Ακόμη και στο μέτρημα των ετών που «διαφεντεύουν» ανεπιτυχώς την τύχη αυτού του τόπου, διότι ξέχασε να συνυπολογίσει στο φυλλάδιό του τις περιόδους από το 1985 έως το 2002 που διετέλεσε διορισμένος Νομάρχης Δωδεκανήσου, Περιφερειακός Διευθυντής Δωδεκανήσου και Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αιγαίου. Δηλαδή περίπου 30 χρόνια! Ας τα προσθέσει και αυτά στο φυλλάδιό του!
Εν πάση περιπτώσει τον ευχαριστώ θερμά για την προβολή του έργου μου!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου