Ειδήσεις

Σταυροδρόμι Ιατρικού Τουρισμού – Ευκαιρίες και Προκλήσεις

Ο ιατρικός όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group, με παρουσία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Πάτρα,  παρουσίασε την δυναμική της Θεσσαλονίκης στην παροχή υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού ως μοχλό ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας.

Η ημερίδα με θεματική «Θεσσαλονίκη: Σταυροδρόμι Ιατρικού Τουρισμού – Ευκαιρίες και Προκλήσεις» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, είχε στόχο να αναδείξει τη σημασία που έχει η προσφορά υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού στην ενίσχυση  της τοπικής οικονομίας αλλά και της κοινωνικής ζωής. «Το γεγονός ότι η Θεσσαλονίκη αποτελεί έναν κορυφαίο τουριστικό προορισμό με καλά οργανωμένη πρόσβαση, με προσφορά σύγχρονων υποδομών εστίασης και πλούσια εμπορική δραστηριότητα, ανάγει τη Θεσσαλονίκη σε ιδανικό τόπο για την ανάπτυξη υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού με έκδηλα οφέλη για την τοπική οικονομική ζωή ιδιωτικού και δημοσίου ενδιαφέροντος.» τόνισε ο Πρόεδρος του ομίλου, πλαστικός χειρουργός Δρ Αναστάσιος Βεκρής.

«Έχοντας βραβευτεί με το Παγκόσμιο Βραβείο “Best International Hair Clinic 2016” από τον διεθνή, μη κερδοσκοπικό οργανισμό International Medical Travel Journal (Μαδρίτη, Μάιος 2016) και διακριθεί για τις υπηρεσίες ιατρικού τουρισμού του στα πλαίσια της τελετής Healthcare Business Awards (Αθήνα, Σεπτέμβριος 2016), ο όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group έχει πολύχρονη, διεθνώς πιστοποιημένη εμπειρία στην παροχή άριστων υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού. Αυτή τη γνώση θελήσαμε να μοιραστούμε με το κοινό διεξάγοντας την ημερίδα.»  τόνισε η διευθύντρια Marketing του ομίλου, κα Αΐντα Σαρκισσιάν. Η ημερίδα την οποία μεταξύ άλλων χαιρέτισε ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κος Θεοφάνης Παπάς αλλά και ο Γενικός Πρόξενος Κύπρου κος Αντώνης Μανδρίτης, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις ευκαιρίες που παρουσιάζει ο ιατρικός τουρισμός για την εθνική οικονομία.

Cosmetic Derma Medicine Medical Group

Αθήνα: Κωνσταντίνου Βεντήρη 5, 115 28, τηλ. 210 6980451

Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 17, 546 24, τηλ. 2310 224240

Πάτρα: Ρήγα Φεραίου 98 – 100 & Γεροκωστοπούλου, 262 21, τηλ. 2610 226562

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου