Ειδήσεις

Ικανοποίηση στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. από τα εκλογικά αποτελέσματα

Ικανοποίηση επικρατεί στους κόλπους του τοπικού ΠΑΣΟΚ, ύστερα από το πρόσφατο αποτέλεσμα των εκλογών για την ανάδειξη οργάνων στο ΤΕΕ-Τμήμα Δωδεκανήσου, όπου φάνηκε να επανακάμπτει και μάλιστα δυναμικά.
«Για εμάς το αποτέλεσμα των εκλογών στο ΤΕΕ δεν ήταν έκπληξη. Ήταν αναμενόμενο. Η παράταξη που στηριζόταν από τις δυνάμεις της ευρύτερης κεντροαριστεράς –της οποίας ηγείται το ΠΑΣΟΚ- κατέγραψε επιτυχίες ανά την επικράτεια. Το ίδιο συνέβη και με τις εκλογές των εκπαιδευτικών. Τώρα βρισκόμαστε εν αναμονή των εκλογών στο Οικονομικό Επιμελητήριο. Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι το ΠΑΣΟΚ στους επιστημονικούς φορείς έχει δύναμη. Αυτό σημαίνει πάρα πολλά καθώς έχει ακόμη προσβάσεις στην κοινωνία. Από εκεί και πέρα, το ζητούμενο είναι κατά πόσο αυτοί οι επιστημονικοί φορείς θα καταφέρουν να συσπειρωθούν και στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις αλλά και κατά πόσο μπορεί να πειστεί η βάση, ο πολίτης, να ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ και να ανακάμψει ως μία σίγουρη και σταθερή δύναμη», δήλωσε στην «δ» ο γραμματέας της Ν.Ε. Νότιας Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ κ. Αντώνης Κολιάδης.
Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του κόμματος, σε τοπικό επίπεδο, το προσεχές Σάββατο, θα συγκροτηθούν στα κεντρικά γραφεία του κόμματος Περιφερειακά Όργανα. Στο νέο σχήμα, που θα αφορά την περιοχή μας, θα συμμετέχει και εκπρόσωπος από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Νότιας Δωδεκανήσου.
«Εμείς δραστηριοποιούμαστε στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του κόμματος και τοπικά. Προχωρήσαμε στη συγκρότηση τριμελών οργάνων στα χωριά, επειδή θέλουμε να υπάρχει τριμελής επιτροπή σε κάθε χωριό για να έχουμε παρουσία.
Προς τα μέσα του Δεκέμβρη θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής, προκειμένου να ενημερωθούν τα στελέχη και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ για ό,τι έχουμε κάνει μέχρι σήμερα και ποιες θα είναι οι κατευθυντήριες γραμμές εφεξής.
Επίσης, έχουν οριστεί και τομείς ανά συντονιστική επιτροπή, προσπαθώντας να οργανωθούμε αλλά και να προχωρήσουμε σε διεύρυνση» τόνισε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου