Αθλητικά

Προπονητές: Νοέμβριος με σεμινάρια πρώτων βοηθειών

Σάρκα και οστά παίρνει η ιδέα για τη διοργάνωση σεμιναρίου παροχής πρώτων βοηθειών για τους προπονητές ποδοσφαίρου. Τα μαθήματα θα εξελιχθούν μέσα στον Νοέμβριο σε τέσσερις κύκλους, ενώ οι συμμετοχές των ενδιαφερόμενων θα γίνονται δεκτές μέχρι την προσεχή Δευτέρα 8 Νοεμβρίου.
Οι λεπτομέρειες παρατίθενται στην ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου:
«Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδόσφαιρου Δωδεκανήσου, υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ.Δ. και τη συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το Κ.Ε.Κ. Γεννηματάς, διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο Α’ Βοηθειών για τα μέλη-προπονητές του σε τέσσερις κύκλους, που θα πραγματοποιηθούν στη Ρόδο στις παρακάτω ημερομηνίες:
• Α’ ΚΥΚΛΟΣ: Παρασκευή 12/11 & Παρασκευή 19/11, ώρα: 18:00-21:00
• Β’ ΚΥΚΛΟΣ: Σάββατο 13/11 & Σάββατο 20/11, ώρα: 10:00-13:00
• Γ’ ΚΥΚΛΟΣ: Δευτέρα 15/11 & Τρίτη 16/11, ώρα: 18:00-21:00
• Δ’ ΚΥΚΛΟΣ: Παρασκευή 26/11 & Σάββατο 27/11, ώρα: 18:00-21:00
Σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εντός του μήνα Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχο σεμινάριο για το Βόρειο Συγκρότημα στο νησί της Κω.
Στους συμμετέχοντες προπονητές θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης προκειμένου να τη χρησιμοποιήσουν για την υποχρεωτική εγγραφή τους στο μητρώο προπονητών της Γ.Γ.Α. και για την άσκηση των προπονητικών τους καθηκόντων σύμφωνα με το ν. 4809/21.
Η Ε.Ε. του Σ.Π.Δ.Δ. ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Ν.Α. κ. Χατζημάρκο Γεώργιο, την εντεταλμένη Σύμβουλο Υγείας κ. Γιασιράνη Χαρούλα , τον Πρόεδρο του ΚΕΚ Γεννήματα κ. Λόγγο Εμμανουήλ, όπως και τους υπηρεσιακούς παράγοντές του και τέλος, τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Δ. κ. Διακοφώτη Παναγιώτη, για τη συμβολή τους στην επιμόρφωση των συναδέλφων προπονητών και τη μέριμνά του για την πρόληψη αντιμετώπισης ατυχημάτων στους αθλητικούς χώρους.
Υ.Γ. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές με αυστηρή σειρά χρονικής προτεραιότητας και αποστολή τους στο e-mail: sppdodek@gmail.com έως και τη Δευτέρα 8/11. Η φόρμα της δήλωσης συμμετοχής μπορεί να αναζητηθεί στον ιστότοπο www.sppdodek.gr του συνδέσμου μας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6947271300 & 6932458303».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου