Αθλητικά

ΑΕΣΠ Φοίνικας: Το νέο διοικητικό συμβούλιο

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου στον ΑΕΣΠ Φοίνικα.
Ο Νίκος Σταυριανός παρέμεινε στην θέση του προέδρου και την Τρίτη θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ. του συλλόγου.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση, αναφέρονται τα εξής:
«Διεξήχθη το Σάββατο η τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου μας, με τις αρχαιρεσίες της να ολοκληρώνονται επιτυχώς καθώς υπήρχε η απαραίτητη απαρτία από τα τακτικά μέλη. Η εφορευτική επιτροπή, με προεδρεύουσα την αξιότιμη δικηγόρο κ. Αικατερίνη Κουνιάταλη, μετά την ψηφοφορία των μελών, ανέδειξε ως πρόεδρο του συλλόγου, για ακόμη μια τριετία, τον κ. Σταυριανό Νικόλαο, ενώ μέλη του Δ.Σ. θα είναι οι: Ατζίδης Κυριάκος, Παλώνη Αικατερίνη, Πότσου Νικόλαος, Σταυριανός Σταμάτης, Κουκιάς Χρήστος, Καραμολέγκου Καλλιόπη, Πατάκας Νικόλαος.
Η συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2/11/2021 στα γραφεία του συλλόγου.
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη για την προσέλευσή τους στη Γ.Σ., το Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου και το μέλος του κ. Κουνιάταλη Αικατερίνη για την έννομη τέλεση της διαδικασίας, σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου