Ειδήσεις

Ξεπερνούν τα 2 εκ. οι ζημιές στα σχολεία της Κω από το σεισμό

Άμεση και αποτελεσματική ήταν η παρέμβαση του Δήμου Κω, στην αποκατάσταση των σχολείων με μικρές ζημιές από το σεισμό της 21ης Ιουλίου.
Ο δήμαρχος, Γιώργος Κυρίτσης, ανέφερε ότι πριν την έναρξη της σχολικής περιόδου εγκαταστάθηκε ο ανάδοχος, αποκαθιστώντας το σύνολο σχεδόν των σχολικών συγκροτημάτων.
Για τα τρία σχολεία με τα μεγαλύτερα προβλήματα, έχουν εκπονηθεί οι απαραίτητες μελέτες και μετά τις απαραίτητες εγκρίσεις, θα εγκατασταθούν οι ανάδοχοι εργολάβοι.
Σημειώνεται ότι το κόστος αποκατάστασης ξεπερνά, κατ’ αρχήν, τα 2 εκ. ευρώ.
«Πιστεύουμε στην κρατική και ευρωπαϊκή συμμετοχή και βοήθεια» ανέφερε ο δήμαρχος, τονίζοντας ότι στόχος είναι η σωστή και αποτελεσματική παρέμβαση να ολοκληρωθεί το δυνατόν συντομότερα, ώστε οι μαθητές να επιστρέψουν στα σχολεία τους και να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

ert.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου