Ειδήσεις

Στην εκδήλωση για τα 35 χρόνια από την ίδρυση του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.) ο  κ. Χ. Κόκκινος

  • Συνεδριάζει αύριο το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Δωδεκανήσου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος παρέστη στην εκδήλωση για τα 35 χρόνια από την ίδρυση του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας. Στην εκδήλωση, στην οποία παρέστη και η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, παρουσιάστηκε η κοινωνική προσφορά του Ο.Α.Σ.Π. και το επιστημονικό, τεχνικό και επιχειρησιακό του έργο στους πρόσφατους σεισμούς στον ελληνικό χώρο.

Επίσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους διατελέσαντες προέδρους του Ο.Α.Σ.Π..

  • Αύριο 2.11.2017 και ώρα 12:00 πραγματοποιείται η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) Π.Ε. Δωδεκανήσου στα γραφεία της Π.Ν.Αι. στη Ρόδο για θέματα που αφορούν την αντιπλημμυρική περίοδο που ξεκινά σήμερα 1.11.2017 και ολοκληρώνεται στις 31.5.2017.

 

Χαράλαμπος ΚόκκινοςΑντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου