Το σημαντικότερο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, αφορά στον 1ο όμιλο, όπου στο γήπεδο Αρχίπολης ο τοπικός Εθνικός θα υποδεχθεί στις 15:00 τον Ορφέα.
Ο προπονητής των γηπεδούχων Φιλήμονας Μιχαλάκης έχει δύο προβλήματα για τον καταρτισμό της ενδεκάδας του.
Ο λόγος για τους Θεόδωρο Λυριστή που έχει υποστεί τράβηγμα στους προσαγωγούς στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Α.Σ. Τήλος και η συμμετοχή του στην σημερινή αναμέτρηση κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη και Γιάννη Παπανθύμου που και αυτός έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς και έχει τεθεί εκτός πλάνων.
Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του νεαρού τεχνικού προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία των Αρχιπολενών, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή στο γήπεδο του συλλόγου, με το βάρος να πέφτει στις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής που θα ακολουθήσει η ομάδα, όπως και σε ασκήσεις στα τελειώματα των φάσεων και τις στημένες μπάλες.
Ο Εθνικός έχει ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα με δύο νίκες, αποτελέσματα που του επέτρεψαν να «σβήσει» το αρνητικό πρόσημο που είχε στον βαθμολογικό πίνακα, έπειτα από την τιμωρία που του είχε επιβληθεί από την περασμένη σεζόν.
Γι’ αυτό στο σημερινό παιχνίδι θέλει να πετύχει την τρίτη του συνεχόμενη νίκη, έτσι ώστε να ανοίξει λογαριασμό στον βαθμολογικό πίνακα.
Φυσικά όλοι στην Αρχίπολη γνωρίζουν ότι η αναμέτρηση είναι πολύ δύσκολο, καθώς ο Ορφέας διαθέτει μία από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες της κατηγορίας, ωστόσο, θεωρούν ότι αν δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο, είναι σοβαροί, πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, τότε εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ