Όπως είχε προαναγγείλει από τις 27 Ιουνίου η «δσπορ», η ομάδα του Διγενή βρισκόταν μία ανάσα από την απόκτηση ενός δυναμικού επιθετικού που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν σε ομάδα της Β’ Κατηγορίας, προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό της.
Ο λόγος για τον Σταύρο Νίκα που αγωνιζόταν στην ομάδα της Κύπρου, καθώς οι Κοσκινιάτες είχαν συμφωνήσει προφορικά μαζί του εδώ και ημέρες και απέμεναν τυπικές λεπτομέρειες προς διευθέτηση που αφορούσαν την «ελευθέρας» του για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.
Ο ποδοσφαιριστής έμεινε και τυπικά ελεύθερος από την Κύπρο και άμεσα συναντήθηκε με την διοίκηση του Διγενή, με τις δύο πλευρές να τακτοποιούν τις τελευταίες λεπτομέρειες, με τον Νίκα να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο.
Παράλληλα, οι Κοσκινοάτες συναντήθηκαν και με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Σταμάτη Αμπελά, συζητώντας το ενδεχόμενο της επέκτασης της συνεργασίας τους.
Οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν, με τον ποδοσφαιριστή να αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο, μετά από ένα χρόνο συνεργασίας.
Το συγκρότημα του Σάσα Γιόνοβιτς επισημοποίησε την μετεγγραφή του Σταύρου Νίκα και την αποδέσμευση του Σταμάτη Αμπελά, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Διγενή ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του ποδοσφαιριστή Σταύρου Νίκα. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν.
Επίσης ανακοινώνουμε την λήξη της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Σταμάτιο Αμπελά. Τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια».
Τέλος, να σημειώσουμε ότι δεδομένη θεωρείται η απόκτηση του Παναγιώτη Γιακουμάκη από την ομάδα του Διγενή, καθώς το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του είναι ένα έγγραφο από την ομάδα της Νίκης Σητείας που αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ