Εκ μέρους της κυβέρνησης της Ινδίας, η ινδική πρεσβεία μέσω Twitter εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στο υπουργείο Εξωτερικών και την Πολιτική Προστασία «για την ευγενική κίνηση και υποστήριξη κατά τη διάρκεια αυτής της προκλητικής πανδημίας».
Εκ μέρους της κυβέρνησης της Ινδίας, η Πρεσβεία εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στο @GreeceMFA και @GSCP_GR, για την ευγενική κίνηση και υποστήριξη κατά τη διάρκεια αυτής της προκλητικής πανδημίας # COVID19 @MEAIndia @IndianDiplomacy 🇮🇳🇬🇷 https://t.co/Zgt1WQ45NQ
— India in Greece (@EmbIndiaAthens) May 1, 2021
Η ελληνική κυβέρνηση ανταποκρινόμενη άμεσα στο αίτημα των ινδικών αρχών και μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας, απέστειλε στην Ινδία, που δοκιμάζεται σκληρά από την πανδημία του κοροναϊού, 90 φιάλες οξυγόνου συνολικής χωρητικότητας 440 λίτρων, καθώς και υγειονομικό υλικό (μάσκες, γάντια και λοιπά μέσα αυτοπροστασίας).
«Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το αίτημα για παροχή συνδρομής, η Πολιτική Προστασία κινητοποιήθηκε για την προμήθεια των φιαλών οξυγόνου» τονίζεται σε χθεσινή ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.