Ειδήσεις

Υπόθεση Novartis: Στην εισαγγελία Διαφθοράς για ανωμοτί εξηγήσεις o Αν. Λοβέρδος

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κλήθηκε από την Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη

Την Παρασκευή (3/5) το πρωί καλείται να δώσει εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου στην εισαγγελία Διαφθοράς ο Ανδρέας Λοβέρδος, μετά την άρση της ασυλίας του από τη Βουλή.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚκλήθηκε από την Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκηπροκειμένου να εξεταστεί ανωμοτί για την υπόθεση της Novartis και το αδίκημα της δωροδοκίας. Ο κ. Λοβέρδος ενδέχεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί για το σύνολο των στοιχείων της δικογραφίας και να προετοιμάσει ενδεχομένως υπόμνημα παροχής εγγράφων εξηγήσεων.

Σημειώνεται, ότι ο Ανδρέας Λοβερδος δεν είναι κατηγορούμενος, αλλά καλείται ως ύποπτος, ενώ με την παροχή εξηγήσεων η εισαγγελέας ενδέχεται είτε να ασκήσει εναντίον του ποινική δίωξη, είτε να αρχειοθετήσει τη δικογραφία.

Στο μεταξύ, στην Εισαγελία Διαφθοράς έχει επιστρέψει από τη Βουλή και η δικογραφία για τον πρώην υπουργό Μάριο Σαλμά, αναφορικά με την υπόθεση των υπερτιμολογημένων αρθροσκοπήσεων, οπότε και αναμένεται να σταλεί και σε εκείνον κλήση για παροχή εξηγήσεων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου