ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι διαιτητές της Κυριακής

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ποδόσφαιρο

Ορί­στη­καν από την ΕΠΣΔ, οι διαι­τη­τές και οι βοηθοί που θα «σφυ­ρί­ξουν» τα παι­χνί­δια της 7ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Κατη­γο­ρίας, τα οποία θα διε­ξα­χθούν την Κυριακή.
Οι διαι­τη­τές που θα διευ­θύ­νουν τα παι­χνί­δια, που θα διε­ξα­χθούν την προσεχή Τρίτη 16 Δεκεμ­βρίου, μεταξύ αυτών και το ντέρμπι, ανάμεσα στον Α.Σ. Τήλος και τον Δαμά­γητο, ανα­μέ­νε­ται να ανα­κοι­νω­θούν από την ΕΠΣΔ, μέσα στα επόμενα 24ωρα.
Τέλος αξίζει να ανα­φέ­ρουμε ότι το παι­χνίδι του Άρη 2013 με την Νίκη Ρόδου θα ξεκι­νή­σει στις 11:30 και όχι στις 12:00, όπως είχε αρχικά οριστεί .
Ανα­λυ­τικά:
Γ’ Κατη­γο­ρία
7η αγω­νι­στική
Κυριακή

● Λάερμα 2:45μ.μ.
Πολυστρατός- Ταξιάρ­χης Καλάθου
Διαι­τη­τές: Δια­κο­φι­λιπ­πής, Πέρος, Λατσός
Παρ. διαι­τη­σίας και αγώνα: Κάζας
● Αρχάγ­γε­λος 11:30
Άρης 2013- Νίκη Ρόδου
Διαι­τη­τές: Λατσός, Δια­κο­φι­λιπ­πής, Πέρος
Παρ. διαι­τη­σίας και αγώνα: Κάζας
● ΕΑΚ 3:00μ.μ.
Ήλιος Ιαλυσού- Αλθαι­μέ­νης
Διαι­τη­τές: Ορφανός, Μπέκκας, Ανα­στα­σο­πού­λου
Παρ. διαι­τη­σίας και αγώνα: Ζανετ­τής
Τρίτη 16/12
● Τήλος 11:45π.μ.
Α.Σ. Τήλος- Δαμά­γη­τος
● Άγιοι Από­στο­λοι 3:00μ.μ.
Α.Ε. Αδελφοσύνη- Δήμητρα Δαμα­τριάς
Ρεπό: Δωριέας

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.