ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ τα ξημερώματα στην Κάσο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Σεισμός 4,1 Ρίχτερ τα ξημερώματα στην Κάσο
✦ Σύ­νο­ψη ⌄
  • Σει­σμός 4,1 Ρί­χτερ ση­μειώ­θη­κε το πρωί στην Κάσο, με το επί­κε­ντρο να βρί­σκε­ται 28 χι­λιό­με­τρα δυ­τι­κά του νη­σιού.
  • Η δό­νη­ση κα­τα­γρά­φη­κε στις 02:43 και απέ­χει πε­ρί­που 387 χι­λιό­με­τρα από την Αθήνα.
  • Το εστια­κό βάθος της σει­σμι­κής δό­νη­σης ήταν 14,5 χι­λιό­με­τρα.
  • Τα δε­δο­μέ­να προ­έρ­χο­νται από το Γε­ω­δυ­να­μι­κό Ιν­στι­τού­το του Εθνι­κού Αστε­ρο­σκο­πεί­ου Αθη­νών.

Το επί­κε­ντρο και το εστια­κό βάθος της δό­νη­σης

Σει­σμός 4,1 Ρί­χτερ τα ξη­με­ρώ­μα­τα στην Κάσο – Το επί­κε­ντρο και το εστια­κό βάθος της δό­νη­σης

Σει­σμός 4,1 βαθ­μών της κλί­μα­κας Ρί­χτερ κα­τα­γρά­φτη­κε τις πρώ­τες πρω­ι­νές ώρες – στις 02:43 – στον θα­λάσ­σιο χώρο 28 χι­λιό­με­τρα δυ­τι­κά της Κάσου, ή πε­ρί­που 387 χι­λιό­με­τρα από την πρω­τεύ­ου­σα, σύμ­φω­να με δε­δο­μέ­να που έδωσε στη δη­μο­σιό­τη­τα το Γε­ω­δυ­να­μι­κό Ιν­στι­τού­το του Εθνι­κού Αστε­ρο­σκο­πεί­ου της Αθή­νας.

Το εστια­κό βάθος της σει­σμι­κής δό­νη­σης κα­τα­γρά­φη­κε στα 14,5 χλμ..

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ τα ξημερώματα στην Κάσο

Σει­σμός 4,1 Ρί­χτερ τα ξη­με­ρώ­μα­τα στην Κάσο

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.