- Ο Γιώργος Αγγελάκης θα παραμείνει προπονητής των Πανθήρων και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
- Η ανανέωση της συνεργασίας του με τον πρόεδρο Κώστα Διάκο επισημοποιήθηκε μέσω ανακοίνωσης του συλλόγου.
- Ο Αγγελάκης οδήγησε τους Πάνθηρες στην άνοδο από τη Β’ Κατηγορία στην Α’ Κατηγορία Δωδεκανήσου.
- Η διοίκηση εύχεται στον προπονητή υγεία και επιτυχίες στην επερχόμενη σεζόν.
Ο προπονητής που οδήγησε τους Πάνθηρες στην πολυπόθητη άνοδο στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, θα οδηγήσει τον σύλλογο και στην νέα σεζόν.
Ο Γιώργος Αγγελάκης θα καθίσει στον πάγκο του συλλόγου και για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027, καθώς συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο Κώστα Διάκου, με τις δύο πλευρές να ανανεώσουν την συνεργασία τους.
Οι Πάνθηρες επισημοποίησαν την παραμονή του ταλαντούχου προπονητή στην τεχνική τους ηγεσία, εκδίδοντας ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Με ιδιαίτερη χαρά, ο πρόεδρος των Πανθήρων, Κωνσταντίνος Διάκου, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Γιώργο Αγγελάκη.
Μετά την ιστορική κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, ο Γιώργος θα είναι ο άνθρωπος που θα καθοδηγήσει τους Πάνθηρες και στα σαλόνια της Α’ Κατηγορίας.
Ευχόμαστε στο Γιώργο υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.