Η Καρπαθιά Μαρία Ιωαννίδη αποτέλεσε βασικό «γρανάζι» στην επιτυχία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, η οποία κατέκτησε τον τίτλο στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.
Οι «ερυθρόλευκες» κέρδισαν την άνοδό τους στην Β’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών, πετυχαίνοντας μόνο νίκες (14 στις 14) και χωρίς να δεχθούν κανένα γκολ (136 υπέρ- 0 κατά).
Η επιτυχία της Μαρίας Ιωαννίδη δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τον Ποσειδώνα Καρπάθου από τον οποίο ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το ποδόσφαιρο, με τον σύλλογο να εκδίδει συγχαρητήρια ανακοίνωση, αναφέροντας τα ακόλουθα:
«Μαρία, συνέχισε να μας κάνεις υπερήφανους!
Από τα σπλάχνα του Ποσειδώνα Καρπάθου… μέχρι την κορυφή και τον Ολυμπιακό!
Από ένα μικρό νησί στην άκρη του Αιγαίου, με σκληρή δουλειά, πίστη και αγάπη για το ποδόσφαιρο, συνεχίζεις να κυνηγάς τα όνειρά σου να γράφεις τη δική σου πορεία.
Στη πρώτη σου χρονιά στον Ολυμπιακό, ήρθε το πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική! Για όλα τα παιδιά της Καρπάθου, είσαι η απόδειξη πως τα όνειρα δεν έχουν όρια.
Μια ομάδα, ένα νησί, όλοι ΜΑΖΙ!».
















