ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι απονομές στο F-4 των ανδρών!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ
✦ Σύνοψη ⌄
  • Ο Α.Σ. Φοίβος και η Ε.ΚΑ.Σ.Δ. διορ­γά­νω­σαν με επι­τυ­χία το φάιναλ-φορ ανδρών στην Κω, προ­σφέ­ρο­ντας άριστη εξυ­πη­ρέ­τηση στους συμ­με­τέ­χο­ντες.
  • Στον τελικό πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­καν βρα­βεύ­σεις, με τον Δήμο Κω και την Ε.ΚΑ.Σ.Δ. να τιμώ­νται για τη συνερ­γα­σία τους.
  • Ο M.V.P. του τουρ­νουά, Αντώνης Χρύσης, βρα­βεύ­τηκε από τον πρόεδρο της Ε.ΚΑ.Σ.Δ., Παντελή Κουγιό.
  • Η τελετή απο­νο­μής περι­λάμ­βανε βρα­βεύ­σεις για τις ομάδες και τους αθλητές, με τον δήμαρχο Κω να απο­νέ­μει τα μετάλ­λια στην πρω­τα­θλή­τρια Ελπίδα Πετα­λού­δων.
  • Στον τελικό παρα­βρέ­θη­καν σημα­ντι­κές προ­σω­πι­κό­τη­τες, όπως ο βου­λευ­τής Δωδε­κα­νή­σου και οι τοπικοί άρχο­ντες, υπο­γραμ­μί­ζο­ντας τη σημασία της εκδή­λω­σης.

Ο Α.Σ. Φοίβος και η Ε.ΚΑ.Σ.Δ. διορ­γά­νω­σαν άψογα το φάιναλ-φορ των ανδρών στην Κω, με τους ανθρώ­πους του συλ­λό­γου να «τρέχουν» για κάθε πρό­βλημα που προ­έ­κυ­πτε. Στον μεγάλο τελικό δεν «έπεφτε καρ­φί­τσας» και μετά τη λήξη του τελικού, ακο­λού­θη­σαν οι απο­νο­μές. Ο Α.Σ. Φοίβος ετοί­μασε μία σειρά από βρα­βεύ­σεις στην τελετή λήξης. Συγκε­κρι­μένα: Ο Α.Σ. Φοίβος Κω τίμησε τον Δήμο Κω για τη συνερ­γα­σία με τον πρόεδρο Νίκο Μιμε­ρίνη να παρα­δί­δει την πλακέτα στον δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικη­ταρά. Ο Α.Σ. Φοίβος τίμησε την Ε.ΚΑ.Σ.Δ. και τον πρόεδρο της Παντελή Κουγιό. Το κωακό σωμα­τείο τίμησε τον Μάκη Δούβαλη και τον Γιώργο Πίτση για την άριστη συνερ­γα­σία και την κάλυψη του τουρ­νουά.

Στη συνέ­χεια τον M.V.P. Αντώνη Χρύση τίμησε ο πρό­ε­δρος της Ε.ΚΑ.Σ.Δ. Παντε­λής Κουγιός, τον 4ο Φοίβο Κω η αντι­δή­μαρ­χος πολι­τι­σμού Στα­μα­τία Κανταρζή, τον 3ο Διαγόρα ο εντε­ταλ­μέ­νος αθλη­τι­σμού της Περι­φέ­ρειας Νοτίου Αιγαίου Άκης Δελα­πόρ­τας, τη 2η Ε.Α.ΚΑ. η έπαρχος Κω- Νισύρου Ντίνα Σβύνου και την απονομή των μεταλ­λίων και του κυπέλ­λου στην πρω­τα­θλή­τρια Ελπίδα Πετα­λού­δων έκανε ο δήμαρ­χος Κω Θεο­δό­σης Νικη­τα­ράς.

Παρό­ντες στον μεγάλο τελικό της Α’ Κατη­γο­ρίας ήταν ο βου­λευ­τής Δωδε­κα­νή­σου Ιωάννης Παππάς, ο δήμαρ­χος Κω Θεο­δό­σης Νικη­τα­ράς, ο εντε­ταλ­μέ­νος αθλη­τι­σμού της Περι­φέ­ρειας Νοτίου Αιγαίου Άκης Δελα­πόρ­τας, η έπαρχος Κω- Νισύρου Ντίνα Σβύνου, ο πολι­τευ­τής Αντώνης Γιαν­νι­κου­ρής και ο διευ­θυ­ντής του τμή­μα­τος αθλη­τι­σμού Ρόδου Θεό­δω­ρος Θεο­δώ­ρου. Επίσης παρό­ντες ήταν οι αντι­δή­μαρ­χοι Πανα­γιώ­της Χατζη­χρι­στο­φής, Στα­μα­τία Κανταρζή και Σέβη Βλάχου, και ο πρό­ε­δρος της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Στα­μά­της Καμπου­ρά­κης.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.