- Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Αγίας Σοφίας» λειτουργεί από το 2019 και ιδρύθηκε από την κυρία Σοφία, που στράφηκε στον εθελοντισμό μετά την απώλεια του γιου της.
- Ο Σύλλογος στηρίζει περίπου 250 ωφελούμενους, παρέχοντας τους βοήθεια και υποστήριξη.
- Παρά την σημαντική του προσφορά, ο Σύλλογος είναι χωρίς ρεύμα εδώ και ενάμισι χρόνο λόγω οικονομικών δυσκολιών.
- Η κυρία Σοφία και μέλη του Συλλόγου μίλησαν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στο πρόγραμμα «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» στον ΣΚΑΪ.
- Η κατάσταση του Συλλόγου αναδεικνύει την ανάγκη για περισσότερη υποστήριξη και ευαισθητοποίηση της κοινότητας.
Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Αγίας Σοφίας» λειτουργεί από το 2019. Πίσω από αυτό το εγχείρημα κρύβεται η κυρία Σοφία, μια γυναίκα που η απώλεια του γιου της σε ηλικία 5 χρονών ύστερα από ένα ατύχημα, την έκανε να στραφεί στον εθελοντισμό.
Ο Σύλλογος στηρίζει 250 ωφελούμενους περίπου και παρά τη συνεισφορά του, εδώ και ενάμισι χρόνο, είναι χωρίς ρεύμα, καθώς ο σύλλογος αδυνατεί να πληρώσει τους λογαριασμούς. Στο «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» στον ΣΚΑΪ ακούσαμε την κυρία Σοφία, μέλη του Συλλόγου, καθώς και ωφελούμενους.
Πηγή: skai.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

.gif)















