ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυξημένη ζήτηση σε TUI UK & Ireland για διακοπές σε Ελλάδα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η TUI UK & Ireland ανα­φέ­ρει μια «σύντομη περίοδο δισταγ­μού» σχετικά με ταξίδια στην περιοχή του Κόλπου και εκείνα που διέρ­χο­νται από κόμβους όπως το Ντου­μπάι ή η Ντόχα εν μέσω της «βαθιά ανη­συ­χη­τι­κής» σύγκρου­σης στη Μέση Ανατολή.

Ωστόσο, οι Βρε­τα­νοί δεν εγκα­τα­λεί­πουν τα σχέδια για δια­κο­πές και επι­λέ­γουν γνωστές, εύκολα προ­σβά­σι­μες τοπο­θε­σίες.

Σύμφωνα με τον Neil Swanson, διευ­θύ­νων σύμ­βουλο σε TUI UK & Ireland, «πιο κοντά στην έδρα μας, οι προ­ο­ρι­σμοί σε όλη την Ευρώπη και τη Μεσό­γειο συνε­χί­ζουν να έχουν καλή απόδοση. Ισπανία, Πορ­το­γα­λία και Ελλάδα βλέπουν αυξη­μένη ζήτηση τις τελευ­ταίες ημέρες».

Ενθαρ­ρυ­ντικά σημάδια για άνοιξη και καλο­καίρι

Κοι­τά­ζο­ντας μπροστά, έκανε λόγο για «ενθαρ­ρυ­ντικά σημάδια για την άνοιξη και το καλο­καίρι». Υπο­γράμ­μισε ότι υπάρ­χουν «πολλοί που εξα­κο­λου­θούν να επι­θυ­μούν να εξα­σφα­λί­σουν τις δια­κο­πές τους για τους επό­με­νους μήνες». Και επι­σή­μανε πώς «καθώς οι κατα­στά­σεις στα­θε­ρο­ποιού­νται, η εμπι­στο­σύνη επι­στρέ­φει».

Ο επι­κε­φα­λής δήλωσε ότι η εται­ρεία «ανα­γνω­ρί­ζει ότι η κατά­σταση είναι βαθιά ανη­συ­χη­τική». Ωστόσο, πρό­σθεσε πώς «είναι απο­λύ­τως κατα­νοητό ότι ορι­σμέ­νοι άνθρω­ποι αισθά­νο­νται αβέ­βαιοι για επερ­χό­μενα ταξίδια.

Εστιά­ζουμε στην υπο­στή­ριξη του­ρι­στών με σαφείς πλη­ρο­φο­ρίες και ευέ­λι­κτες δυνα­τό­τη­τες, ώστε να κάνουν τις επι­λο­γές που τους ται­ριά­ζουν.»

Ανέφερε επίσης «ιδιαί­τερα ισχυρή ζήτηση» για τις απευ­θείας πτήσεις της μεγάλων απο­στά­σεων. Προ­ο­ρι­σμοί όπως το Πράσινο Ακρω­τή­ριο και η Καραϊ­βική -ιδιαίτερα η Δομι­νι­κανή Δημο­κρα­τία και η Τζαμάικα- «προ­σφέ­ρουν εμπι­στο­σύνη και βοηθούν τους του­ρί­στες να δια­τη­ρή­σουν τα σχέδια των δια­κο­πών τους σε καλό δρόμο».

Πηγή: .tourismtoday.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.