ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκικό υπουργείο Άμυνας: Οι Navtex μας στο Αιγαίο είναι αόριστης διάρκειας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙΑ

Το τουρ­κικό υπουρ­γείο Άμυνας μετα­τρέ­πει τις Navtex σε αόρι­στης διάρ­κειας.Όπως ανα­φέ­ρει το υπουρ­γείο και όπως μετα­δί­δει η αντα­πο­κρί­τρια του OPEN στην Τουρκία, Μαρία Ζαχα­ράκη, τα δια­βή­ματα τεχνι­κού χαρα­κτήρα δεν έχουν χρονικό περιο­ρι­σμό, όπως υπο­στη­ρί­ζε­ται, αλλά ισχύουν απ’ αόρι­στον.

Το υπουρ­γείο Άμυνας, παράλ­ληλα, ανα­φέ­ρει πως όλες οι ερευ­νη­τι­κές δρα­στη­ριό­τη­τες της Ελλάδας «εντός των περιο­χών θαλάσ­σιας δικαιο­δο­σίας μας, συμπε­ρι­λαμ­βα­νο­μέ­νων εκείνων που καλύ­πτουν την υφα­λο­κρη­πίδα στο Αιγαίο, πρέπει να συντο­νί­ζο­νται με τη χώρα μας».

Η παρα­πάνω προ­κλη­τική δήλωση έρχεται λίγο πριν την ανα­με­νό­μενη συνά­ντηση Κυριά­κου Μητσο­τάκη – Ρετζέπ Ταγίπ Ερντο­γάν τον Φεβρουά­ριο.

Πηγή: ethnos.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.