ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Στα σκαριά” νέα ξενοδοχειακή επένδυση στην Κω – Πού θα γίνει

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΩΣ

Στα σκαριά” βρί­σκε­ται νέα ξενο­δο­χειακή επέν­δυση στην Κω. Το έργο αφορά στην ανέ­γερση νέου ξενο­δο­χείου 3 αστέρων, δυνα­μι­κό­τη­τας 28 Δωμα­τίων – 56 Κλινών και στην αλλαγή χρήσης υφι­στά­με­νου κτιρίου (κέντρου δια­σκέ­δα­σης) σε ξενο­δο­χείο.

Το νέο ξενο­δο­χείο θα ανα­πτυ­χθεί σε ακίνητο που βρί­σκε­ται σε έκταση 8,2 περίπου στρεμ­μά­των, στην περιοχή Πελε­ζίκι, στην Κω.

Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική προ­έ­γκριση οικο­δο­μι­κής άδειας από την αρμόδια Υπη­ρε­σία Δόμησης του Δήμου Κω.

Πηγή: bizness.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.