ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δύο υπερτυχεροί μοιράζονται τα 18.000.000 του Τζόκερ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
τζοκερ

Δύο υπερ­τυ­χε­ρούς, οι οποίοι κερ­δί­ζουν από 9.199.462,00 ευρώ, ανέ­δειξε η αποψινή κλήρωση του Τζόκερ, σπά­ζο­ντας ένα σερί 15 τζακπότ που έσπασε κάθε ρεκόρ.

Οι αριθμοί που κλη­ρώ­θη­καν ήταν 9, 14, 20, 24, 30 και αριθμός τζόκερ το 16.

Αξιο­ση­μεί­ωτο είναι επίσης το γεγονός ότι τις τελευ­ταίες ώρες πριν από τις 8.30 που έληγε η προ­θε­σμία, κατα­τί­θο­νταν σχεδόν 300 δελτία κάθε δευ­τε­ρό­λε­πτο.

Στην τελευ­ταία κλήρωση της Κυρια­κής παί­ζο­νταν 1.000 δελτία το δευ­τε­ρό­λε­πτο, με τα πιθανά κέρδη να είναι κατά 3 εκατ. ευρώ λιγό­τερα.

Η τελευ­ταία φορά που είχε βρεθεί κερ­δι­σμένο δελτίο στο τζόκερ ήταν στις 11 Σεπτεμ­βρίου, όταν ένας νικητής είχε κερ­δί­σει 603.000 ευρώ.

Από τότε έχουν γίνει 15 κλη­ρώ­σεις να υπάρξει κανείς με το απόλυτο των προ­βλέ­ψεων που ισο­δυ­να­μεί και με «νίκη» στον δια­γω­νι­σμό.

Ιστο­ρικά… το μεγα­λύ­τερο ποσό που έχει μοι­ρα­στεί στο Τζόκερ είναι 19,2 εκα­τομ­μύ­ρια ευρώ, τον Απρίλιο του 2010, και οι υπερ­τυ­χε­ροί ήταν τρεις

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.