ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στην Αστυπάλαια από 10 έως 13 Οκτωβρίου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ

Ο Δήμος Αστυ­πά­λαιας ενη­με­ρώ­νει τους κα­τοί­κους του νη­σιού ότι, σε συ­νερ­γα­σία με το Τζά­νειο Νο­σο­κο­μείο Πει­ραιά, θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί δράση εθε­λο­ντι­κής αι­μο­δο­σί­ας από τις 10 έως και τις 13 Οκτω­βρί­ου, στο χώρο του Δη­μο­τι­κού Σχο­λεί­ου Αστυ­πά­λαιας.

Ώρες αι­μο­δο­σί­ας: 17:00 – 20:00

Η εθε­λο­ντι­κή αι­μο­δο­σία απο­τε­λεί πράξη αγά­πης και προ­σφο­ράς προς τον συ­νάν­θρω­πο. Με μία μόνο αι­μο­δο­σία μπο­ρού­με να σώ­σου­με έως και τρεις ζωές.

Ο Δήμος Αστυ­πά­λαιας καλεί  όλους να συμ­με­τέ­χουν  ενερ­γά σε αυτή τη ση­μα­ντι­κή προ­σπά­θεια!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.