Τοπικές Ειδήσεις

Α. Γεωργιάδης: Συνεχίζουμε την δουλειά μας για να φτιάξουμε ένα νέο καλύτερο ΕΣΥ στην υπηρεσία των ασθενών

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Α

Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας για να φτιάξουμε ένα καλύτερο ΕΣΥ σημείωσε σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα εγκαίνια της ανακαινισμένης Παθολογικής Κλινικής της ορθοπεδικής και των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου Ρόδου ο υπουργός Υγείας κ. Α. Γεωργιάδης. Αναφέρει τα εξής:

Σήμερα το πρωί εγκαινιάσαμε μία πλήρως ανακαινισμένη Παθολογική Κλινική (και αρχίζουμε από αύριο κιόλας την ανακαίνιση και της δεύτερης), μία πλήρως ανακαινισμένη ορθοπεδική κλινική και τα Τακτικά εξωτερικά Ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Δεν θα δείτε αφιερώματα ούτε στα Δελτία, ούτε γενικά στα ΜΜΕ, γιατί; Διότι οι γνωστοί μίζεροι δεν ήρθαν να κάνουν φασαρία και εκεί ήταν απλοί χαρούμενοι εργαζόμενοι και ευχαριστημένοι ασθενείς.

Ως γνωστόν οι καλές ειδήσεις «δεν πουλάνε»….δεν πειράζει εμείς συνεχίζουμε την δουλειά μας για να φτιάξουμε ένα νέο καλύτερο ΕΣΥ στην υπηρεσία των ασθενών.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.