Τοπικές Ειδήσεις

72χρονος έπεσε στις σκάλες εντός του πλοίου Blue Star II και τραυματίστηκε

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Πάτμου, από μέλη του πληρώματος του επιβατηγού-οχηματαγωγού (Ε/Γ-Ο/Γ) ¨BLUE STAR II¨ Ν.Π. 10764, για τον τραυματισμό ενός 72χρονου ημεδαπού επιβάτη. Συγκεκριμένα, ο άνδρας γλίστρησε και έπεσε από τις σκάλες του πλοίου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο πρόσωπο.

Ο τραυματίας αποβιβάστηκε από το πλοίο στο λιμάνι της Πάτμου, όπου είχε καταφθάσει ένα ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, αλλά λόγω έλλειψης ιατρού στο Κέντρο Υγείας Πάτμου, επαναεπιβιβάσθηκε στο πλοίο και συνέχισε το ταξίδι του προς το λιμάνι του Πειραιά, υπό την επίβλεψη ιατρού που επέβαινε στο ¨BLUE STAR II¨

. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάτμου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου