Στο πλαίσιο της αξιοποίησης της δωρεάς της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών για την ενίσχυση των διαθέσιμων πόρων του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου», θα χρηματοδοτηθούν έργα ανακαίνισης σε 5 σχολεία σε Ρόδο, Κάλυμνο και Κω.
Η σχετική σύμβαση ήδη υπογράφηκε και τα έργα ανακαίνισης θα ξεκινήσουν μέσα στον Ιούνιο προκειμένου να έχουν ολοκληρωθεί με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Τα σχολεία στα οποία θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανακαίνισης είναι:
– Λύκειο Σορωνής Ρόδου
– Γυμνάσιο-Λύκειο Αντιμάχειας στην Κω.
– 4ο Δημοτικό Σχολείο Κω
– 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλύμνου
– 3ο Γυμνάσιο Καλύμνου.































Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.