Ειδήσεις

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών; Βενιζέλος: Διορθώνουμε τα λάθη του Γιώργου Παπανδρέου

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει ως πρόβλημα του Κινήματος όσους υποστήριξαν την ηγεσία του κόμματος το 2009-2010. Μάλιστα ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε σε εντονότερο ύφος ότι η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου ακολούθησε λάθος πολιτικές με την υπογραφή του Μνημονίου οι οποίες διορθώθηκαν κατόπιν. Οι ακριβείς δηλώσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ έχουν ως εξής:

«Nα μιλάμε για σοβαρά πράγματα. Σοβαρό πράγμα είναι να μην δέχεσαι ότι αυτό που έκανε η χώρα τα τελευταία πέντε χρόνια είναι σωστό. Και να λες ότι κάναμε λάθος πολιτικές. Ναι. Τις ξεκινήσαμε λάθος το 2009, τις συνεχίσαμε λάθος για να τις διορθώσουμε.
Ερώτηση Δημοσιογράφου: Ποιος το λέει όμως αυτό Πρόεδρε;
Ευ. Βενιζέλος: Το λένε αυτοί οι οποίοι στήριξαν την ηγεσία του 2009 – 2010. Δυστυχώς. Αυτό είναι το θέμα. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα στο ΠΑΣΟΚ».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • ΠΕΡΙΚΛΗΣ    18.10.2014 21:14

    Απίστευτος βενιζέλος!

    Κατηγόρησε τη ΝΔ και τον Συριζα με τα επιχειρήματα
    του ΓΑΠ και τον ΓΑΠ με τα επιχειρήματα της ΝΔ και του Συριζα!

    Ααυτό δεν έχει ξαναγίνει. Τέτοιος τύπος δεν έχει περάσει.!!
    Κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύει ότι διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο ΤΟΥ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟΥ , ΤΟΥ ΠΙΟ ΜΠΑΜΠΕΣΗ , ΤΟΥ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΥ , ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΟΥΣ , ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ της νεότερης Ελλάδας .
    Δεν είναι τυχαίο ότι έχει «καταφέρει» να γίνει ο πιο αντιπαθής (μετά τον Μιχαλολιάκο) πολιτικός αρχηγός. (Μπορώ να κάνω μία ασφαλή πρόβλεψη :Σε λίγο θα ξεπεράσει και τον Μιχαλολιάκο).

Σχολιασμός άρθρου