Για μεγάλη επιτυχία του Λιμενικού Σώματος που με τη συνδρομή της ΕΥΠ εξάρθρωσε εγκληματική οργάνωση, παράνομης διακίνησης μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα, κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο Χ ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Βασίλης Κικίλιας.
Ο υπουργός Ναυτιλίας επισημαίνει ότι «η φύλαξη των συνόρων και η καταπολέμηση των παράνομων κυκλωμάτων διακίνησης είναι ζήτημα εθνικής ασφαλείας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων».
Σημειώνεται ότι το πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθη ένα από τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης, ενώ αναζητείται ένα ακόμα ενώ παράλληλα εμπλέκονται άλλα 12 άτομα στην Τουρκία.


Πηγή: insider.gr
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.