ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κινητοποίηση για αυτοκτονία που τελικά… ήταν απόδραση!

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
p1160459_1

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυρο­σβε­στι­κής είναι έτοιμοι για κάθε δύσκολη απο­στολή: να σβήσουν φωτιές, να σώσουν ζωές, να απο­τρέ­ψουν τρα­γω­δίες. Αυτό που μάλλον δεν περί­με­ναν το βράδυ της Τετάρ­της στην Μεσαιω­νική Πόλη, σε κεντρική πλατεία, ήταν να παρέμ­βουν σε ένα σκηνικό που θύμιζε περισ­σό­τερο επει­σό­διο σαπου­νό­πε­ρας παρά επείγον περι­στα­τικό!

Όλα ξεκί­νη­σαν όταν μια περα­στική γυναίκα είδε μια γυναίκα στο μπαλ­κόνι δια­με­ρί­σμα­τος και πίστεψε ότι ετοι­μα­ζό­ταν να πέσει στο κενό.

Πανι­κό­βλητη, κάλεσε το Κέντρο Άμεσης Δράσης, που με τη σειρά του ενη­μέ­ρωσε την Πυρο­σβε­στική.

Σε χρόνο μηδέν, περι­πο­λικά και πυρο­σβε­στικά οχήματα έσπευ­σαν στην πλατεία έτοιμοι να απο­τρέ­ψουν μια τρα­γω­δία.

Όταν όμως οι αρχές έφτασαν στο σημείο, η αλήθεια απο­δεί­χθηκε… κάπως δια­φο­ρε­τική.

Η γυναίκα δεν ήθελε να αυτο­κτο­νή­σει – απλά προ­σπα­θούσε να ξεφύγει! Και όχι από τη ζωή, αλλά γιατί στο δια­μέ­ρι­σμα που ήταν είχε φτάσει η σύζυγος του άνδρα με τον οποίο βρι­σκό­ταν.

Όπως απο­δεί­χθηκε, η γυναίκα βρι­σκό­ταν μέσα στο σπίτι με τον άνδρα, όταν ξαφνικά μετέβη εκεί η σύζυγος του! Χωρίς χρόνο για σκέψη και χωρίς άλλη δίοδο δια­φυ­γής, η γυναίκα βγήκε στο μπαλ­κόνι και έψαχνε τρόπο να εξα­φα­νι­στεί .

Η σκηνή ήταν αρκετά δρα­μα­τική – αλλά για εντελώς δια­φο­ρε­τι­κούς λόγους απ’ ό,τι φαντα­ζό­ταν η περα­στική που ειδο­ποί­ησε τις αρχές.

Οι πυρο­σβέ­στες, που ετοι­μά­ζο­νταν να κάνουν ηρωική διάσωση, σύντομα κατά­λα­βαν ότι δεν υπήρχε κανένας κίν­δυ­νος πτώσης, εκτός ίσως από το εγω­ι­στικό «τρίγωνο» που είχε σχη­μα­τι­στεί μέσα στο σπίτι.

Η ένταση εκτο­νώ­θηκε και με την παρέμ­βαση των αστυ­νο­μι­κών.

Η Πυρο­σβε­στική απο­χώ­ρησε χωρίς να χρεια­στεί να χρη­σι­μο­ποι­ή­σει σκάλες ή στρώ­ματα ασφα­λείας, ενώ οσοι ήταν στο σημείο ένιωσαν ότι έζησαν από κοντά το πιο ανα­τρε­πτικό επει­σό­διο μιας λατι­νο­α­με­ρι­κά­νι­κης σειράς.

Αν πρό­κει­ται να βρε­θείτε σε ένα μπαλ­κόνι, καλύ­τερα να είναι για να απο­λαύ­σετε τη θέα – και όχι επειδή σας κατα­διώ­κει η σύζυγος του οικο­δε­σπότη!

φώτο αρχείου

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.