ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μίκα Ιατρίδη: Το 2025 να είναι ένας χρόνος ακόμα πιο δημιουργικός για τα Δωδεκάνησα μας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΙΑΤΡΙΔΗ Μ ΒΟΥΛΗ

Στο Πρω­το­χρο­νιά­τικο Μήνυμα της η βου­λευ­τής της ΝΔ κ. Μίκα Ιατρίδη ανα­φέ­ρει τα εξής: Συμπα­τριώ­τες, συμπα­τριώ­τισ­σες μου, σας εύχομαι από καρδιάς το 2025 να είναι ένας χρόνος που θα δείτε τις προσ­δο­κίες και τα όνειρα σας να εκπλη­ρώ­νο­νται.

Να είναι ένας χρόνος γεμάτος με υγεία, αγάπη και ευτυχία, για εσάς και τους αγα­πη­μέ­νους σας.

Να είναι ένας χρόνος ακόμα πιο δημιουρ­γι­κός για τα Δωδε­κά­νησα μας.

Ένας χρόνος, κατά τον οποίο η ενότητα, η εργα­τι­κό­τητα, η πίστη στις δυνα­τό­τη­τες μας, η αυτο­πε­ποί­θηση και η αλλη­λεγ­γύη που μας χαρα­κτη­ρί­ζουν, θα μας συντρο­φεύ­ουν στην καθη­με­ρινή, και με πάθος, προ­σπά­θεια που όλες και όλοι κάνουμε για ένα ακόμα καλύ­τερο μέλλον για τα νησιά μας, για εμάς, για τα παιδιά μας!

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά!

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.