ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ημερίδα για την οδική ασφάλεια οργανώνει η ΕΥΘΥΤΑ

news room 2 λεπτά ανάγνωση
ΕΥΘΥΤΑ

Στα πλαίσια των 20 χρόνων δράσης της ΕΥΘΥΤΑ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΡΟΔΟΥ στις  29 Νοεμ­βρίου 2024 ημέρα Παρα­σκευή και ώρα 17:00 -20:00 στην αίθουσα του Επι­με­λη­τη­ρίου Δωδε­κα­νή­σου, διορ­γα­νώ­νε­ται Ημερίδα με θέμα: Οδική Ασφάλεια-Βιώσιμη Αστική Κινη­τι­κό­τητα.

Η Ευρω­παϊκή Επι­τροπή θέτει σε προ­τε­ραιό­τητα το θέμα της εκπαί­δευ­σης στην Οδική Ασφά­λεια, τον κρίσιμο ρόλο της ενη­μέ­ρω­σης, με στόχο να γίνουν ασφα­λέ­στε­ροι οι δρόμοι της Ευρώπης, της χώρας μας  παράλ­ληλα με τα μέτρα για τη βελ­τί­ωση της ασφά­λειας των οχη­μά­των, των υπο­δο­μών και της εφαρ­μο­γής των  νόμων.

Η Βιώσιμη Αστική Κινη­τι­κό­τητα, με τα εναλ­λα­κτικά μέσα μετα­κί­νη­σης δεν είναι απλώς μία εναλ­λα­κτική λύση για ένα καλύ­τερο μέλλον  είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ μας λύση, ώστε μακρο­πρό­θε­σμα να ζούμε σε πόλεις περισ­σό­τερο φιλικές, με καλύ­τερη ποιό­τητα ζωής. Η βιω­σι­μό­τητα απο­τε­λεί πλέον επι­τα­κτική ανάγκη. Όμως η κινη­τι­κό­τητα, για να είναι βιώσιμη, πρέπει να είναι και ασφαλής.

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ:

► Νικό­λαος Ηλιού: Καθη­γη­τής Πανε­πι­στη­μίου  Θεσ­σα­λίας

► Δημή­τριος Κατσώ­χης: Διευ­θυ­ντής της PLANET S.A.

► Μανώλης Παπα­δά­κης: Διοι­κη­τής Τρο­χαίας Ρόδου

►Πανα­γιώ­της Παπα­ντω­νίου: Επί­κου­ρος Καθη­γη­τής Πανε­πι­στη­μίου Δυτικής Αττικής

► Θανάσης Τσιάνος: Πρό­ε­δρος Συλ­λό­γου Ελλήνων Συγκοι­νω­νιο­λό­γων

Εμείς συνε­χί­ζουμε για να αλλά­ξουμε τα δεδο­μένα που φέρνουν τη χώρα μας μεταξύ αυτών με τις χει­ρό­τε­ρες επι­δό­σεις,  για έναν κόσμο με ασφά­λεια και πολι­τι­σμό στους δρόμους, να ζούμε σε πόλεις περισ­σό­τερο φιλικές, με καλύ­τερη ποιό­τητα ζωής, έναν κόσμο που αξί­ζουμε και τον έχουμε ανάγκη, πιστοί στο όραμά μας για «έναν κόσμο χωρίς τροχαία δυστυ­χή­ματα».

Πιστοί στο όραμά μας και στους στόχους μας  με «Μηδέν απώ­λειες»,  συνε­χί­ζουμε… για έναν κόσμο με ασφά­λεια και πολι­τι­σμό στους δρόμους, έναν κόσμο που αξί­ζουμε με στόχο να  δημιουρ­γη­θούν νέα πρότυπα και να υιο­θε­τη­θούν ασφα­λείς υπο­δο­μές και οδη­γι­κές συμπε­ρι­φο­ρές, για όλους τους  χρήστες του οδικού δικτύου.

Σας προ­σκα­λούμε στην ημερίδα.

Η παρου­σία σας τιμή για όλους εμάς και ταυ­τό­χρονα ανα­δει­κνύ­ετε ότι νοιά­ζε­στε για την οδική ασφά­λεια και την Βιώσιμη Αστική Κινη­τι­κό­τητα.

Ευχα­ρι­στούμε τους χορη­γούς μας: ΔΟΠΑΡ, ΕΒΕΔ, Ε.Ξ.ΡΟΔΟΥ,  Μ.Μ.Ε Ρόδου και social media

 

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.